Τι να πρωτοπεί κανείς για τη γεύση και τις μυρωδιές αυτού του ογκρατέν! Με πατάτες και αγκινάρες γίνεται απλά θεσπέσιο. Ένα νόστιμο, υγιεινό και θρεπιτκό φαγητό. Δοκιμάστε το οπωσδήποτε.
1 κ.γλ. άνηθο
Το πιάτο πήρε το όνομά του από ένα από τα μέλη της σημαντικής οικογένειας Στρόγκανοφ. Από τα μέσα του 19ου αιώνα μέχρι και σήμερα είναι πολύ δημοφιλές, με αρκετές διαφοροποιησεις από την αρχική συνταγή. Τα βασικά υλικά είναι το κρέας, κρεμμύδι, μανιτάρια και η κρεμώδης σάλτσα. Οι κεφτέδες στρόγγανοφ σίγουρα θα σας εντυπωσιάσουν. Δοκιμάστε τους!
Μια συνταγή που αξίζει να δοκιμάσετε. Πεντανόστιμο κατσικάκι λεμονάτο με μελιτζάνες. Ένας διαφορετικός τρόπος για να φτιάξετε το κατσικάκι την Κυριακή του Πάσχα. Ο συνδυασμός του κρέατος με την μελιτζάνα, κάνει την διαφορά. Δοκιμάστε το και δεν θα χάσετε!
-
Χριστουγεννιάτικες Συνταγές
-
Συνταγές για παιδιά
-
Συνταγές με κοτόπουλο
-
Νηστίσιμα φαγητά
-
Παραδοσιακές συνταγές
-
Συνταγές με θαλασσινά
-
Συνταγές με κρέας
-
Συνταγές με ζυμαρικά
-
Συνταγες για σούπες
-
Συνταγές για σαλάτες
-
Συνταγές για κέικ
-
Συνταγές για ορεκτικά
-
Συνταγές για γλυκά
-
Συνταγές διαίτης
-
Εύκολες συνταγές
-
Συνταγες για μπουφε
Γίγαντες στο φούρνο, με τη συνταγή της γιαγιάς!
Φασολάδα, η διάσημη σούπα της γιαγιάς
Γλυκό μελιτζανάκι του κουταλιού, όπως το έφτιαχνε η γιαγιά
Μηλόπιτα, η κλασική συνταγή
Πανεύκολα pancakes με τρία υλικά
Σαλάτα με ψητά λαχανικά, ελιές και κόλιανδρο
Χοιρινό φρικασέ, σπιτική συνταγή!
Οι πιο τέλειες ψητές πατάτες με πιπεριές
Γίγαντες με λαχανικά, νόστιμοι και θρεπτικοί!
Μπάμιες στο φούρνο, της γιαγιάς Ελένης