Υλικά Συνταγής
Οι γεμιστές πιπεριές είναι ένας πολύ νόστιμος μεζές. Φτιάχνονται πολύ εύκολα, όπως θα δείτε, με αυτήν τη συνταγή.
Λιώνουμε τη φέτα και την ανακατεύουμε καλά με το λάδι, τη ρίγανη και το πιπέρι.
Κόβουμε το πάνω μέρος από τις πιπεριές και αφαιρούμε τα σπόρια. Τις ζεματίζουμε για πολύ λίγο, περίπου 5 λεπτά και τις στραγγίζουμε καλά.
Μόλις στραγγίξουν και κρυώσουν τις γεμίζουμε και τις κλείνουμε.
Αλείφουμε την επιφάνειά τους με λίγο ελαιόλαδο και ψήνουμε στο γκριλ μέχρι να λιώσει το τυρί τους.
Προσέχουμε να μην "αρπάξει" η επιφάνεια.
Οι γεμιστές πιπεριές είναι έτοιμες.
τοτε κάνεις άλλη συνταγή!
Ιδέα: τι θα γίνει αν στη