Υλικά Συνταγής
Μια πολύ εύκολη συνταγή για να μαγειρέψετε κοτόπουλο στην κατσαρόλα με ωραία σάλτσα από blue cheese και γιαούρτι. Το αποτέλεσμα είναι απολαυστικό. Δοκιμάστε τη!
Εκτέλεση συνταγής
Κόβουμε το κοτόπουλο σε κομμάτια και το σοτάρουμε πολύ καλά σε μια κατσαρόλα με ελαιόλαδο.
Μόλις τελειώσουμε με το σοτάρισμα ρίχνουμε το κρεμμυδάκι ψιλοκομμένο.
Περιμένουμε 2 λεπτά και σβήνουμε με το κρασί.
Χαμηλώνουμε λιγάκι τη φωτιά και αφήνουμε να βράσει για να εξατμιστεί το αλκοόλ.
Ρίχνουμε πιπέρι, αλάτι και μια κούπα νερό, για να βράσει καλά το κοτόπουλο μας.
Μόλις βράσει καλά το κοτόπουλο και σωθεί το νερό, ρίχνουμε μέσα στην κατσαρόλα το μπλε τυρί κομμένο σε κομματάκια.
Ανακατεύουμε για να λιώσει και προσθέτουμε το γιαούρτι και τη ρίγανη και αποσύρουμε απ'τη φωτιά.
Καλή απόλαυση!
Συμβουλές
- Μη βάλετε πολύ αλάτι γιατί θα μπει το τυρί.
- Η σάλτσα αυτή πάει τέλεια σε μια μακαρονάδα, αλλά και με ρύζι ή πατάτες country (όπως τη φώτο)
- Αν αφαιρέσετε το μπλε τυρί θα έχετε μια light εκδοχή και εξίσου νόστιμη.