60 γρ. ξίδι μπαλσάμικο

Από Ρεμί, 19 Οκτ 2024

Η φάβα, ένα από τα πιο παραδοσιακά πιάτα της ελληνικής κουζίνας, απογειώνεται με μια σύγχρονη νότα όταν συνδυάζεται με καραμελωμένα κρεμμύδια. Αυτό το «πάντρεμα» δημιουργεί μια υπέροχη αντίθεση γεύσεων: η βελούδινη υφή και η γήινη γεύση της φάβας έρχεται σε τέλεια ισορροπία με τη γλυκιά, βαθιά καραμελωμένη νοστιμιά των κρεμμυδιών. Είτε το σερβίρετε ως μεζέ, είτε ως βασικό πιάτο, αυτός ο γαστρονομικός συνδυασμός υπόσχεται να κλέψει τις εντυπώσεις και να σας ταξιδέψει στις γεύσεις του Αιγαίου.

Οι νέες συνταγές μας