Η φάβα, ένα από τα πιο παραδοσιακά πιάτα της ελληνικής κουζίνας, απογειώνεται με μια σύγχρονη νότα όταν συνδυάζεται με καραμελωμένα κρεμμύδια. Αυτό το «πάντρεμα» δημιουργεί μια υπέροχη αντίθεση γεύσεων: η βελούδινη υφή και η γήινη γεύση της φάβας έρχεται σε τέλεια ισορροπία με τη γλυκιά, βαθιά καραμελωμένη νοστιμιά των κρεμμυδιών. Είτε το σερβίρετε ως μεζέ, είτε ως βασικό πιάτο, αυτός ο γαστρονομικός συνδυασμός υπόσχεται να κλέψει τις εντυπώσεις και να σας ταξιδέψει στις γεύσεις του Αιγαίου.
250 γρ. κρεμμυδάκια πέρλες
-
Χριστουγεννιάτικες Συνταγές
-
Συνταγές για παιδιά
-
Συνταγές με κοτόπουλο
-
Νηστίσιμα φαγητά
-
Παραδοσιακές συνταγές
-
Συνταγές με θαλασσινά
-
Συνταγές με κρέας
-
Συνταγές με ζυμαρικά
-
Συνταγες για σούπες
-
Συνταγές για σαλάτες
-
Συνταγές για κέικ
-
Συνταγές για ορεκτικά
-
Συνταγές για γλυκά
-
Συνταγές διαίτης
-
Εύκολες συνταγές
-
Συνταγες για μπουφε
Γίγαντες στο φούρνο, με τη συνταγή της γιαγιάς!
Φασολάδα, η διάσημη σούπα της γιαγιάς
Τα 50 πιο διάσημα Ελληνικά φαγητά και ποτά
Μηλόπιτα, η κλασική συνταγή
Πανεύκολα pancakes με τρία υλικά
Γλυκό μελιτζανάκι του κουταλιού, όπως το έφτιαχνε η γιαγιά
Τι ειναι η Ζέα και το αλεύρι ζέας και ποιες ειναι οι πραγματικές ιδιότητές του;
Χοιρινό φρικασέ, σπιτική συνταγή!
Ψωμί χωρίς ζύμωμα, στη γάστρα
Κρεατόπιτα, η συνταγή της γιαγιάς μας!