Υλικά Συνταγής
Αν είστε λάτρεις της θάλασσας και της έντονης γεύσης, τότε αυτή η συνταγή για πικάντικες γαρίδες θα γίνει η νέα αγαπημένη σας! Ιδανικές για μεζέ, κυρίως πιάτο ή συνοδευτικό με ζυμαρικά ή ρύζι, αυτές οι γαρίδες θα σε ταξιδέψουν γευστικά σε εξωτικούς προορισμούς.
Υλικά συνταγής
- 10 γαρίδες, καθαρισμένες και κομμένες σε μικρά κομμάτια
- 3 κ.σ. ελαιόλαδο
- 2 καυτερές πιπεριές
- 1 σκ. σκόρδο
- Μισό φλ.τσ. τρίμματα φέτας
Εκτέλεση συνταγής
Αρχικά σε ένα τηγάνι ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο και σοτάρουμε το σκόρδο με τις καυτερές πιπεριές για 1 λεπτό.
Στη συνέχεια προσθέτουμε τις γαρίδες και σοτάρουμε για 2 λεπτά.
Έπειτα αλατοπιπερώνουμε.
Τέλος ρίχνουμε τη φέτα, ανακατεύουμε και αποσύρουμε από τη φωτιά.
Οι πικάντικες γαρίδες είναι έτοιμες.
Καλή όρεξη!
Συμβουλές
Συνοδεύουμε με λίγο φρυγανισμένο ψωμί για τη σάλτσα, ή ακόμα και σαν μέρος ενός πιάτου ζυμαρικών.
Δείτε και αυτές τις συνταγές για γαρίδες
- Γαρίδες σαγανάκι με φέτα και πιπεριά, το κλασικό καλοκαιρινό φαγητό!
- Οι πιο νόστιμες, μυρωδάτες γαρίδες!
- Κριθαρότο με γαρίδες σπυρωτό, ένα πεντανόστιμο φαγητό!
- Γαρίδες με κόκκινη σάλτσα και πιλάφι, η απόλυτη νοστιμιά!
- Γαρίδες με σκόρδο και τσίλι (Gambas al ajillo) με άρωμα Ισπανίας!
- Ινδονησιακές γαρίδες, όνειρο!