Μπακαλιαροκροκέτες με μπύρα νόστιμες και τραγανές

Συνταγή από Ρεμί | Ενημερώθηκε στις 16/07/2024

Ψάχνετε για ένα εύκολο, γρήγορο και γευστικό πιάτο που θα εντυπωσιάσει; Οι μπακαλιαροκροκέτες με μπύρα είναι η τέλεια επιλογή! Η τραγανή κρούστα τους κρύβει ένα ζουμερό και γευστικό εσωτερικό από μπακαλιάρο, ενώ η μπύρα προσθέτει μια ξεχωριστή πινελιά που θα σας μείνει αξέχαστη. Ετοιμάζονται σε μόλις 30 λεπτά, με απλά υλικά που πιθανότατα έχετε ήδη στην κουζίνα σας. Ιδανικές για οικογενειακό γεύμα, μεζέ ή τσιμπολόγημα, οι μπακαλιαροκροκέτες με μπύρα θα γίνουν το αγαπημένο σας πιάτο με ψάρι!

Υλικά συνταγής

  • 500 γρ. μπακαλιάρος, ξαρμυρισμένος
  • 2 ξερά κρεμμύδια, τριμμένα  
  • 4–5 φρέσκα κρεμμυδάκια, ψιλοκομμένα
  • Μισό ματσ. άνηθο
  • Μισό ματσ. μαϊντανό
  • 1 κουτάκι μπύρα 330ml
  • 1 αυγό
  • 250 γρ. αλεύρι που φουσκώνει μόνο του
  • Μπόλικο φρέσκο πιπέρι

Εκτέλεση συνταγής

Αρχικά μαδάμε τον μπακαλιάρο σε μπολ.

Ρίχνουμε όλα τα υπόλοιπα υλικά και τελευταίο το αλεύρι.

Στη συνέχεια ανακατεύουμε πολύ καλά να αναμειχθεί ο χυλός.

Αφήνουμε λίγο σκεπασμένο το μπολ να σταθεί για να ενωθούν οι γεύσεις.

Τέλος ρίχνουμε κουταλιά - κουταλιά το μείγμα σε καυτό ελαιόλαδο να ροδίσει.

Οι μπακαλιαροκροκέτες με μπύρα είναι έτοιμες.

Καλή όρεξη!

Συμβουλές

  • Σερβίρουμε τις μπακαλιαροκροκέτες με σκορδαλιά.

Άλλες συνταγές

Δώσε αστέρια στη συνταγή
Average: 5 (1 vote)
Κατηγοριοποίηση συνταγής

Οι νέες συνταγές μας