Μια συνταγή παραδοσιακή από την Κάρπαθο γεμάτη γεύσεις και αρώματα που μας ταξιδεύει στο καλοκαίρι. Τα αγριάδια, ή θράψαλα, μαγειρεύονται γιαχνί σε πλούσια σάλτσα ντομάτας, απορροφώντας τα αρώματα της γης και της θάλασσας. Θα ικανοποιήσει και τους πιο απαιτητικούς ουρανίσκους. Σερβίρεται ζεστό με φρεσκοψημένο ψωμί για να απολαύσετε κάθε σταγόνα από την υπέροχη σάλτσα του.
1 κούπα πελτέ ντομάτας
-
Χριστουγεννιάτικες Συνταγές
-
Συνταγές για παιδιά
-
Συνταγές με κοτόπουλο
-
Νηστίσιμα φαγητά
-
Παραδοσιακές συνταγές
-
Συνταγές με θαλασσινά
-
Συνταγές με κρέας
-
Συνταγές με ζυμαρικά
-
Συνταγες για σούπες
-
Συνταγές για σαλάτες
-
Συνταγές για κέικ
-
Συνταγές για ορεκτικά
-
Συνταγές για γλυκά
-
Συνταγές διαίτης
-
Εύκολες συνταγές
-
Συνταγες για μπουφε
Φασολάδα, η διάσημη σούπα της γιαγιάς
Γίγαντες στο φούρνο, με τη συνταγή της γιαγιάς!
Μηλόπιτα, η κλασική συνταγή
Γλυκό μελιτζανάκι του κουταλιού, όπως το έφτιαχνε η γιαγιά
Σοκολατόπιτα ζουμερή, σκέτη κόλαση!
Πανεύκολα pancakes με τρία υλικά
Ριζότο με καραβίδες, ένα ιταλικό πιάτο γεμάτο αρώματα
Μπιφτέκια κηπουρού, νόστιμα και αφράτα!
Μενταγιόν λαχανικών, συνταγή όπως του IKEA!
Βασιλόπιτα με καρύδια