Υλικά Συνταγής
Αρχικά, βράζουμε το κρέας. Όποιο είδος κρέατος κι αν βράσουμε, κρατάμε το νερό.
Σε ένα τηγάνι (θα ήταν καλό να είναι βαθύ) βάζουμε λίγο λάδι και τσιγαρίζουμε τα μαλλιά μέχρι να ροδίσουν προσοχή μην καούν.
Ρίχνουμε το ρύζι το κρέας, το κρασί, τα μανιτάρια τον κύβο και το ανάλογο νερό: για κάθε κούπα ρύζι 2 κούπες νερό.
Το ανακατεύουμε συνέχεια μέχρι να βράσει.
Ίσως να χρειαστούμε λίγο παραπάνω νερό από ότι χρειάζεται.
Λίγο πριν βράσει, το σβήνουμε και αφού έχει πιεί το νερό βέβαια, το σκεπάζουμε και το αφήνουμε κανά τέταρτο μετά είναι έτοιμο να το απολαύσουμε.
Γειά σου! Πολύ ωραία συνταγή!