Η συνταγή που υπόσχεται νοστιμιά και απόλαυση. Ψαρονέφρι με μήλα και βαλσάμικο ξύδι. Υπέροχοι συνδυασμοί σε ένα εξαιρετικό πιάτο με εντυπωσιακή εμφάνιση!
Υλικά συνταγής
- 600 γρ. ψαρονέφρι
- 2 μήλα
- 150 γρ. ελαιόλαδο
- 1 φλ. πυκνός ζωμός κρέατος
- 50 γρ. ξύδι βαλσάμικο
Εκτέλεση συνταγής
Αρχικά, κόβουμε το ένα μήλο σε λεπτές φέτες και το άλλο σε χοντρά καρέ.
Σοτάρουμε σε βαρύ τηγάνι το ψαρονέφρι, κομμένο σε «μενταγιόν».
Όταν το κρέας είναι μέτρια ψημένο, προσθέτουμε τα μήλα στο τηγάνι και τα αφήνουμε να σοταριστούν.
Έπειτα, σβήνουμε με το βαλσάμικο ξίδι.
Κατόπιν, προσθέτουμε και το ζωμό κρέατος και αφήνουμε να βράσει για 2 λεπτά.
Τέλος σερβίρουμε το ψαρονέφρι, τοποθετώντας, στο κέντρο του πιάτου το καρέ μήλου και γύρω γύρω το μενταγιόν.
Καλή επιτυχία και καλή όρεξη!
Συμβουλές
- Γαρνίρουμε το ψαρονέφρι με φέτες μήλου.
Δείτε και αυτές τις συνταγές για ψαρονέφρι
- Διαφορετικό ψαρονέφρι με σάλτσα σκόρδου
- Ψαρονέφρι γεμιστό με μπέικον
- Τρυφερό ψαρονέφρι με κυδώνια,δενδρολίβανο και σάλτσα κρασιού,σκέτη νοστιμιά
- Απολαυστικό χοιρινό ψαρονέφρι με πουρέ μήλου
- Πεντανόστιμο ψαρονέφρι ρολό με δαμάσκηνα στην κατσαρόλα