Η παέγια είναι κάτι σαν εθνικό φαγητό στην Ισπανία. Όμως κάθε τόπος έχει τη δική του παραλλαγή. Αυτή εδώ η συνταγή προέρχεται από τη Βαλένθια και είναι ουσιαστικά ένα πιλάφι με σαφράν και πολλά χρώματα κι αρώματα. Είναι λίγο προσαρμοσμένη στα μέτρα μας, αλλά όπως κάθε παέγια, είναι ένα πιάτο που συνδυάζει τα θαλασσινά με το κρέας. Δοκιμάστε το και θα ξετρελαθείτε!
400 γρ. ρύζι καρολίνα
-
Χριστουγεννιάτικες Συνταγές
-
Συνταγές για παιδιά
-
Συνταγές με κοτόπουλο
-
Νηστίσιμα φαγητά
-
Παραδοσιακές συνταγές
-
Συνταγές με θαλασσινά
-
Συνταγές με κρέας
-
Συνταγές με ζυμαρικά
-
Συνταγες για σούπες
-
Συνταγές για σαλάτες
-
Συνταγές για κέικ
-
Συνταγές για ορεκτικά
-
Συνταγές για γλυκά
-
Συνταγές διαίτης
-
Εύκολες συνταγές
-
Συνταγες για μπουφε
Γίγαντες στο φούρνο, με τη συνταγή της γιαγιάς!
Socca ή Farinata: Το αλλιώτικο ψωμί χωρίς γλουτένη και χωρίς ζύμωμα!
Τα 50 πιο διάσημα Ελληνικά φαγητά και ποτά
Πανεύκολα pancakes με τρία υλικά
Κερκυραϊκό γλυκό με γιαούρτι και ζαχαρούχο γάλα
Εύκολο γλάσο σοκολάτας
Κρεατόπιτα, η συνταγή της γιαγιάς μας!
Mηλόπιτα, νόστιμη και αφράτη
Εύκολη σοκολατόπιτα, σκέτη κόλαση!
Πασχαλινά κουλουράκια