Μια συνταγή με εντυπωσιακή εμφάνιση και γεύση. Διαφορετικό ψαρονέφρι με δαμάσκηνα, αγκινάρες και πουρέ αρακά. Το κατάλληλο γεύμα για δείπνο. Ιδανικά συνοδέψτε το με ένα ποτήρι κρασί και φρέσκο ψωμάκι!
250 γρ. ψαρονέφρι
Η παέγια είναι κάτι σαν εθνικό φαγητό στην Ισπανία. Όμως κάθε τόπος έχει τη δική του παραλλαγή. Αυτή εδώ η συνταγή προέρχεται από τη Βαλένθια και είναι ουσιαστικά ένα πιλάφι με σαφράν και πολλά χρώματα κι αρώματα. Είναι λίγο προσαρμοσμένη στα μέτρα μας, αλλά όπως κάθε παέγια, είναι ένα πιάτο που συνδυάζει τα θαλασσινά με το κρέας. Δοκιμάστε το και θα ξετρελαθείτε!
-
Χριστουγεννιάτικες Συνταγές
-
Συνταγές για παιδιά
-
Συνταγές με κοτόπουλο
-
Νηστίσιμα φαγητά
-
Παραδοσιακές συνταγές
-
Συνταγές με θαλασσινά
-
Συνταγές με κρέας
-
Συνταγές με ζυμαρικά
-
Συνταγες για σούπες
-
Συνταγές για σαλάτες
-
Συνταγές για κέικ
-
Συνταγές για ορεκτικά
-
Συνταγές για γλυκά
-
Συνταγές διαίτης
-
Εύκολες συνταγές
-
Συνταγες για μπουφε
Πανεύκολα pancakes με τρία υλικά
Γίγαντες στο φούρνο, με τη συνταγή της γιαγιάς!
Socca ή Farinata: Το αλλιώτικο ψωμί χωρίς γλουτένη και χωρίς ζύμωμα!
Ψωμί χωρίς ζύμωμα, στη γάστρα
Τα 50 πιο διάσημα Ελληνικά φαγητά και ποτά
Χοιρινό φρικασέ, σπιτική συνταγή!
Κερκυραϊκό γλυκό με γιαούρτι και ζαχαρούχο γάλα
Πασχαλινά κουλουράκια
Χοιρινό λεμονάτο να γλύφετε τα δάχτυλα σας
Εύκολη σοκολατόπιτα, σκέτη κόλαση!