Η συνταγή μου για marzipan. Το marzipan (ή αμυγδαλόπαστα) χρησιμοποιείται πολύ σε τούρτες, γλυκάκια σαν επικάλυψη ή σε μορφή μικρού γλυκού, σκέτο ή περιχυμένο με σοκολάτα ή ζάχαρη άχνη.
2 κουταλιές χυμό λεμονιού
Μμμμμμμμμμμμμμμμ....!!!! Καλοκαιρινό, δροσιστικό σορμπέ πεπονιού! Και η συνταγή είναι πολύ εύκολη!
-
Χριστουγεννιάτικες Συνταγές
-
Συνταγές για παιδιά
-
Συνταγές με κοτόπουλο
-
Νηστίσιμα φαγητά
-
Παραδοσιακές συνταγές
-
Συνταγές με θαλασσινά
-
Συνταγές με κρέας
-
Συνταγές με ζυμαρικά
-
Συνταγες για σούπες
-
Συνταγές για σαλάτες
-
Συνταγές για κέικ
-
Συνταγές για ορεκτικά
-
Συνταγές για γλυκά
-
Συνταγές διαίτης
-
Εύκολες συνταγές
-
Συνταγες για μπουφε
Γίγαντες στο φούρνο, με τη συνταγή της γιαγιάς!
Κρεατόπιτα, η συνταγή της γιαγιάς μας!
Πανεύκολα pancakes με τρία υλικά
Ψωμί χωρίς ζύμωμα, στη γάστρα
Πασχαλινά κουλουράκια
Χοιρινό φρικασέ, σπιτική συνταγή!
Μανιτάρια πλευρώτους στο φούρνο, εύκολα και νόστιμα!
Φασολάδα, η διάσημη σούπα της γιαγιάς
Ποιο ειναι το πιο υγιεινό κόκκινο κρέας και πως επιλέγουμε το σωστό κομμάτι για μαγείρεμα
Ροσμπίφ με μακαρόνια, μια συνταγή ανεπανάληπτη!