Η παέγια είναι κάτι σαν εθνικό φαγητό στην Ισπανία. Όμως κάθε τόπος έχει τη δική του παραλλαγή. Αυτή εδώ η συνταγή προέρχεται από τη Βαλένθια και είναι ουσιαστικά ένα πιλάφι με σαφράν και πολλά χρώματα κι αρώματα. Είναι λίγο προσαρμοσμένη στα μέτρα μας, αλλά όπως κάθε παέγια, είναι ένα πιάτο που συνδυάζει τα θαλασσινά με το κρέας. Δοκιμάστε το και θα ξετρελαθείτε!
10 κουταλιές ελαιόλαδο
-
Χριστουγεννιάτικες Συνταγές
-
Συνταγές για παιδιά
-
Συνταγές με κοτόπουλο
-
Νηστίσιμα φαγητά
-
Παραδοσιακές συνταγές
-
Συνταγές με θαλασσινά
-
Συνταγές με κρέας
-
Συνταγές με ζυμαρικά
-
Συνταγες για σούπες
-
Συνταγές για σαλάτες
-
Συνταγές για κέικ
-
Συνταγές για ορεκτικά
-
Συνταγές για γλυκά
-
Συνταγές διαίτης
-
Εύκολες συνταγές
-
Συνταγες για μπουφε
Πανεύκολα pancakes με τρία υλικά
Γίγαντες στο φούρνο, με τη συνταγή της γιαγιάς!
Ψωμί χωρίς ζύμωμα, στη γάστρα
Socca ή Farinata: Το αλλιώτικο ψωμί χωρίς γλουτένη και χωρίς ζύμωμα!
Χοιρινό φρικασέ, σπιτική συνταγή!
Τα 50 πιο διάσημα Ελληνικά φαγητά και ποτά
Κρεατόπιτα, η συνταγή της γιαγιάς μας!
Λουκανικοπιτάκια με σπιτική ζύμη, πανεύκολα!
Κερκυραϊκό γλυκό με γιαούρτι και ζαχαρούχο γάλα
Πασχαλινά κουλουράκια