Η παέγια είναι κάτι σαν εθνικό φαγητό στην Ισπανία. Όμως κάθε τόπος έχει τη δική του παραλλαγή. Αυτή εδώ η συνταγή προέρχεται από τη Βαλένθια και είναι ουσιαστικά ένα πιλάφι με σαφράν και πολλά χρώματα κι αρώματα. Είναι λίγο προσαρμοσμένη στα μέτρα μας, αλλά όπως κάθε παέγια, είναι ένα πιάτο που συνδυάζει τα θαλασσινά με το κρέας. Δοκιμάστε το και θα ξετρελαθείτε!
10 γαρίδες μεγάλες
-
Χριστουγεννιάτικες Συνταγές
-
Συνταγές για παιδιά
-
Συνταγές με κοτόπουλο
-
Νηστίσιμα φαγητά
-
Παραδοσιακές συνταγές
-
Συνταγές με θαλασσινά
-
Συνταγές με κρέας
-
Συνταγές με ζυμαρικά
-
Συνταγες για σούπες
-
Συνταγές για σαλάτες
-
Συνταγές για κέικ
-
Συνταγές για ορεκτικά
-
Συνταγές για γλυκά
-
Συνταγές διαίτης
-
Εύκολες συνταγές
-
Συνταγες για μπουφε
Το εύκολο παστίτσιο της Ελένης
Πανεύκολα pancakes με τρία υλικά
Με ποιο λάδι είναι καλύτερες οι τηγανητές πατάτες;
Τι είναι το κουσκούς, ο θησαυρός της μεσογειακής κουζίνας
Μπεσαμέλ αυτή είναι η Ωραιότερη Κρέμα που Έχετε Δοκιμάσει
Ονειρική σοκολατόπιτα
Εύκολη μπισκοτένια βάση για τάρτα
Πίτα με ανθότυρο
Ψητές πιπεριές Φλωρίνης, κλασικές με ελαιόλαδο και λεμόνι!
Αρακαδάκος