Αν ψάχνετε μια εύκολη και γρήγορη συνταγή για βραδινό ή και μεσημεριανό, φτιάξτε οπωσδήποτε αυτό το υπέροχο κις. Τρώγεται όλες τις ώρες, ζεστό ή και κρύο. Δοκιμάστε το και θα μας θυμηθείτε!
1 κούπα μοτσαρέλα
Γι' αυτή τη συνταγή, θα χρειαστεί να αγοράσουμε από τον κρεοπώλη μας μικρές και πολύ λεπτές χοιρινές μπριζόλες, για να ψηθούν γρήγορα.
Αρχικά, πλένουμε καλά τις μπριζόλες μας να φύγουν αίματα και τυχόν κόκαλα.
Έπειτα, τις αλείφουμε με το ελαιόλαδο και τις βάζουμε σε ένα ταψί, όπου ρίχνουμε μπόλικο αλατοπίπερο.
Προθερμαίνουμε το φούρνο και βάζουμε τις μπριζόλες να ψηθούν στο γκριλ για περίπου 7-8 λεπτά από κάθε μεριά.
Παράλληλα, κόβουμε το μπέικον σε πολύ λεπτές λωρίδες και το τσιγαρίζουμε για λίγο σε ένα τηγανάκι.
-
Χριστουγεννιάτικες Συνταγές
-
Συνταγές για παιδιά
-
Συνταγές με κοτόπουλο
-
Νηστίσιμα φαγητά
-
Παραδοσιακές συνταγές
-
Συνταγές με θαλασσινά
-
Συνταγές με κρέας
-
Συνταγές με ζυμαρικά
-
Συνταγες για σούπες
-
Συνταγές για σαλάτες
-
Συνταγές για κέικ
-
Συνταγές για ορεκτικά
-
Συνταγές για γλυκά
-
Συνταγές διαίτης
-
Εύκολες συνταγές
-
Συνταγες για μπουφε
Γίγαντες στο φούρνο, με τη συνταγή της γιαγιάς!
Πανεύκολα pancakes με τρία υλικά
Ψωμί χωρίς ζύμωμα, στη γάστρα
Δίαιτα της NASA: Χάστε μέχρι 10 κιλά σε 2 εβδομάδες!
Φασολάδα, η διάσημη σούπα της γιαγιάς
Πασχαλινά κουλουράκια
Μπριάμ φούρνου της γιαγιάς, πεντανόστιμη συνταγή
Τα 50 πιο διάσημα Ελληνικά φαγητά και ποτά
Socca ή Farinata: Το αλλιώτικο ψωμί χωρίς γλουτένη και χωρίς ζύμωμα!
Ηπειρώτικη κολοκυθόπιτα, χωρίς φύλλο, που θα σας ξετρελάνει!