Η συνταγή που θα εντυπωσιάσει μικρούς και μεγάλους. Δοκιμάστε οπωσδήποτε τα υπέροχα κολοκυθομπούρεκα και θα μας θυμηθείτε. Γλυκά η αλμυρά είναι εξίσου πεντανόστιμα. Απολαύστε τα κάθε ώρα της ημέρας!
1 κ.γλ. δεντρολίβανο
Το Osso Buco, που στα Ιταλικά σημαίνει «κόκκαλο με τρύπα» είναι σπεσιαλιτέ της Λομβαρδίας, αποτελούμενο από κοκκινιστό μοσχαρίσιο μπούτι με λαχανικά, λευκό κρασί και ζωμό. Χρειάζεται λίγο κόπο αλλά η γεύση του θα σας ανταμείψει. Απλά μοναδικό!
Με αυτή τη συνταγή θα γλύφετε τα δάχτυλα σας. Δοκιμάστε οπωσδήποτε το πεντανόστιμο μοσχάρι εξοχής με βότανα και κρασί. Τρυφερό και γευστικότατο. Συνοδεύεται τέλεια με ρύζι ή πατάτες.
-
Χριστουγεννιάτικες Συνταγές
-
Συνταγές για παιδιά
-
Συνταγές με κοτόπουλο
-
Νηστίσιμα φαγητά
-
Παραδοσιακές συνταγές
-
Συνταγές με θαλασσινά
-
Συνταγές με κρέας
-
Συνταγές με ζυμαρικά
-
Συνταγες για σούπες
-
Συνταγές για σαλάτες
-
Συνταγές για κέικ
-
Συνταγές για ορεκτικά
-
Συνταγές για γλυκά
-
Συνταγές διαίτης
-
Εύκολες συνταγές
-
Συνταγες για μπουφε
Γίγαντες στο φούρνο, με τη συνταγή της γιαγιάς!
Ψωμί χωρίς ζύμωμα, στη γάστρα
Αρνάκι φρικασέ
Κρεατόπιτα, η συνταγή της γιαγιάς μας!
Δίαιτα της NASA: Χάστε μέχρι 10 κιλά σε 2 εβδομάδες!
Σουτζουκάκια Σμυρνέικα
Κερκυραϊκό γλυκό με γιαούρτι και ζαχαρούχο γάλα
Πανεύκολα pancakes με τρία υλικά
Φασολάδα, η διάσημη σούπα της γιαγιάς
Τα καλύτερα παϊδάκια στον φούρνο, με πατατούλες baby