Υλικά Συνταγής
Αυτή η συνταγή για κρέμα λεμονιού είναι πολύ εύκολη και η κρέμα βγαίνει πεντανόστιμη!
Σε ένα κατσαρολάκι βάζουμε τη ζάχαρη και το κορνφλάουρ και ανακατεύουμε. Συνεχίζουμε να ανακατεύουμε το μίγμα προσθέτοντας το νερό.
Βάζουμε το κατσαρολάκι πάνω στη φωτιά και ανακατεύουμε συνεχώς μέχρι να πάρει βράση. Ρίχνουμε τον χυμό του λεμονιού και το ξύσμα ανακατεύουμε καλά την κρέμα λεμονιού και κατεβάζουμε από τη φωτιά.
Τοποθετούμε την κρέμα λεμονιού σε μπολάκια και σερβίρουμε. Η κρέμα λεμονιού είναι έτοιμη!