Αν θέλετε να φτιάξετε ζεστό ψωμί στο σπίτι να απολαύσετε, εδώ σας έχουμε τη συνταγή για το παραδοσιακό κρητικό ψωμί όπου ανακατώνουν αλεύρια από στάρι, ολικής αλλά και ρεβυθάλευρο. Θέλει αρκετή προετοιμασία από το προηγούμενο βραδυ, λόγω των ρεβυθιών που πρέπει να μπουν στο νερό για ώρες, αλλά τελικά δεν είναι ιδιαίτερα δύσκολο και το αποτέλεσμα θα σας ανταμείψει σίγουρα! Κι αν ξέρετε το μυστικό που θα σας πούμε παρακάτω, η ίδια σχεδόν συνταγή δίνει το παραδοσιακό επτάζυμο που έφτιαχναν παλιότερα στην Κρήτη!
200 γρ. αλεύρι σταρένιο
-
Χριστουγεννιάτικες Συνταγές
-
Συνταγές για παιδιά
-
Συνταγές με κοτόπουλο
-
Νηστίσιμα φαγητά
-
Παραδοσιακές συνταγές
-
Συνταγές με θαλασσινά
-
Συνταγές με κρέας
-
Συνταγές με ζυμαρικά
-
Συνταγες για σούπες
-
Συνταγές για σαλάτες
-
Συνταγές για κέικ
-
Συνταγές για ορεκτικά
-
Συνταγές για γλυκά
-
Συνταγές διαίτης
-
Εύκολες συνταγές
-
Συνταγες για μπουφε
Γίγαντες στο φούρνο, με τη συνταγή της γιαγιάς!
Φασολάδα, η διάσημη σούπα της γιαγιάς
Χοιρινό φρικασέ, σπιτική συνταγή!
Πανεύκολα pancakes με τρία υλικά
Ψωμί χωρίς ζύμωμα, στη γάστρα
Χοιρινό στο φούρνο με πατάτες, της γιαγιάς Ελένης
Γιουβαρλάκια αυγολέμονο, τα αγαπημένα!
Γλυκό μελιτζανάκι του κουταλιού, όπως το έφτιαχνε η γιαγιά
Χοιρινό με πράσα, γρήγορα και νόστιμα!
Ζυμαρικά: Ο Απόλυτος Συνοδοιπόρος στη Γαστρονομία!