Στην Ελλάδα λένε κάποιοι ότι τα Χριστούγεννα τρώμε κατά παράδοση ψητό χοιρινό, αν και η ψητή γαλοπούλα είναι εξίσου παραδοσιακό πιάτο. Και μάλιστα η καλά ψημένη γαλοπούλα μπορεί να απογειώσει το χριστουγεννιάτικο τραπέζι. Αρκεί να έχετε τη σωστή συνταγή. Αυτή εδώ ειναι μια πολύ απλή συνταγή για να μαγειρέψετε μια γευστικότατη γαλοπούλα χωρίς πολύπλοκη γέμιση αλλά με μπέικον, κάστανα και δαμάσκηνα στη γάστρα. Με το συνδυασμό αυτό, η γεύση της γαλοπούλας θα είναι μοναδική, γλυκιά και αλμυρή ταυτόχρονα. Τα κάστανα μπορείτε να τα βρείτε προβρασμένα από σούπερ μάρκετ.
1 κλωστή για να δέσετε τα πόδια της γαλοπούλας
-
Χριστουγεννιάτικες Συνταγές
-
Συνταγές για παιδιά
-
Συνταγές με κοτόπουλο
-
Νηστίσιμα φαγητά
-
Παραδοσιακές συνταγές
-
Συνταγές με θαλασσινά
-
Συνταγές με κρέας
-
Συνταγές με ζυμαρικά
-
Συνταγες για σούπες
-
Συνταγές για σαλάτες
-
Συνταγές για κέικ
-
Συνταγές για ορεκτικά
-
Συνταγές για γλυκά
-
Συνταγές διαίτης
-
Εύκολες συνταγές
-
Συνταγες για μπουφε
Γίγαντες στο φούρνο, με τη συνταγή της γιαγιάς!
Πανεύκολα pancakes με τρία υλικά
Σκορδαλιά με πατάτα, η αυθεντική και αξεπέραστη!
Φασολάδα, η διάσημη σούπα της γιαγιάς
Πασχαλινά κουλουράκια
Χοιρινό φρικασέ, σπιτική συνταγή!
Μπακαλιάρος τηγανητός με τραγανό κουρκούτι
Κρεατόπιτα, η συνταγή της γιαγιάς μας!
Μηλόπιτα, η κλασική συνταγή
Μαριναρισμένα φιλέτα τόνου